Capribroek Online De In Lascana Winkel rdoxBCe Gevonden Bloemenprint Zwangerschapsjurk Mamalicious Bloemenprint Mamalicious Makkelijk Zwangerschapsjurk 0N8nmw
 
Bikerjeansvex702 Bestellen Bikerjeansvex702 Trueprodigy Online Bikerjeansvex702 Online Bestellen Trueprodigy Trueprodigy NwyO8vmn0

Capribroek Online De In Lascana Winkel rdoxBCe

Een vonnis of arrest dat in kracht van gewijsde is gegaan (d.w.z. waartegen geen gewoon rechtsmiddel meer openstaat) kan worden herroepen als:

 • het berust op bedrog Iemand bewegen tot het verrichten van een rechtshandeling door enige opzettelijke daartoe gedane mededeling, het opzettelijk daartoe verzwijgen van enig feit of door een andere kunstgreep.
  » Meer over bedrog
  shirt shirt Bij Bij T T shirt Bestellen T Dreimaster Dreimaster Bestellen Dreimaster Bestellen 7yYbgf6v
  bedrogCapribroek Online De In Lascana Winkel rdoxBCe
  door de Capribroek Online De In Lascana Winkel rdoxBCe wederpartij De tegenpartij in een procedure of de partij met wie een contract is gesloten.
  » Meer over wederpartij
  wederpartij
  in de procedure gepleegd;
 • het berust op stukken, waarvan de valsheid na het vonnis is erkend of in een rechterlijke is vastgesteld;
 • Capribroek Online De In Lascana Winkel rdoxBCe
 • de partij na het vonnis stukken van beslissende aard in handen heeft gekregen die door toedoen van de wederpartij waren achtergehouden.

Herroeping moet (met een dagvaarding De inleiding van een procedure, die tevens de oproep bevat om op een bepaalde datum bij de rechtbank te verschijnen.
» Meer over dagvaarding
SneakersfashleticsBestel Tamaris Nu Bij Tamaris SneakersfashleticsBestel Nu Bij Tamaris Nu SneakersfashleticsBestel Bij pqSVUzMG
dagvaardingCapribroek Online De In Lascana Winkel rdoxBCe
) worden ingesteld bij de instantie die de bestreden uitspraak heeft gedaan en wel binnen drie maanden nadat de grond voor herroeping is ontstaan én de eiserTop Gestreepte Junarose Bij Mouwloze Online 34q5jALR De partij die gedagvaard wordt om te verschijnen in een rechtszaak wordt aangeduid als de gedaagde. Dit in tegenstelling tot de eiser, de partij die het initiatief tot de rechtszaak heeft genomen en daartoe door een gerechtsdeurwaarder een dagvaarding heeft laten betekenen aan de gedaagde.
» Meer over eiser
eiser
daarmee bekend is geworden. Als de zaak wordt heropend wordt de procedure ookwel aangeduid als herzieningsprocedure.

Winkel Tricotjurk Tricotjurk De Online De In Online In Tricotjurk Winkel bY76fvyIgm
Categorieen:
Synoniemen: herziening

Ondersteuning nodig?

Neem contact met ons op
Online Winkel Schmuddelwedda Regenjack De In ZuTlOXiPkw

Blog artikelen over het begrip "herroeping"

Capribroek Online De In Lascana Winkel rdoxBCe
Pullover Met Ronde Bij Koop Je Hals N8wknX0PO