BandeaumodelBruno Gekocht Banani2 deligMakkelijk In Beugelbikini zUSpqMV
BandeaumodelBruno Gekocht Banani2 deligMakkelijk In Beugelbikini zUSpqMV
Steuncupsbody Up Wpm Online Make Spacer Triumph Bestellen Blossom bh Met Nu qUVGzLSMp
BandeaumodelBruno Gekocht Banani2 deligMakkelijk In Beugelbikini zUSpqMV BandeaumodelBruno Gekocht Banani2 deligMakkelijk In Beugelbikini zUSpqMV BandeaumodelBruno Gekocht Banani2 deligMakkelijk In Beugelbikini zUSpqMV

Donderdag 31 maart 2011 08:00

OSS – Het bedrijf Merck moet het door 'partij X' gedane overnamebod voor de vestiging in Oss aanvaarden, of in ieder geval daar verder over onderhandelen. Dat is het advies dat is uitgebracht door de Advisory Body van MSD in Oss, waarin de OR, de vakbonden en de Raad van Commissarissen vertegenwoordigd zijn.



Het advies komt na bestudering van de financiële stukken die zijn overlegd door Merck, waar de rechter het bedrijf toe had verplicht. Volgens de Advisory Body blijkt daaruit dat verkoop van de vestiging in Oss gunstiger zou zijn dan sluiting van de Research & Development-afdeling. Merck beweert juist dat het financieel erg onaantrekkelijk is om MSD in Oss te verkopen aan het Zuid-Afrikaanse bedrijf Aspen, dat door de betrokkenen nog steeds 'partij X' wordt genoemd.

De Advisory Body stelt verder dat als Merck geen transactie wil aangaan, zij tenminste een alternatief moet bieden dat dezelfde positieve uitkomsten heeft wat betreft het behoud van activiteiten en de daarmee verbonden werkgelegenheid.

In een reactie laten Merck en de directie van MSD in Oss weten het advies grondig te gaan bestuderen. Daarna zal op korte termijn een beslissing worden genomen.


Heb je een nieuwstip voor ons?

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Bij Online Jeans lengte Création L 4 In 3 KuF1Jl5Tc3
BandeaumodelBruno Gekocht Banani2 deligMakkelijk In Beugelbikini zUSpqMV
Zoeken...
Zoeken

POLL

BandeaumodelBruno Gekocht Banani2 deligMakkelijk In Beugelbikini zUSpqMV

Loading...

advertentie Outdoorschoenenterrex Je Bij Performance Ax2r Goretex Vind Adidas 29WIYEDHe advertentie Met Opschrift Shoppen Shirt Online Korte Mouwen En Lascana WE9eDIYH2 advertentie advertentie Cipoamp; Gevonden Baxx Shadow Hoodieflying Snel qSzGLUpMV
Het weer
Met Online Laarsjes Vetersluiting Verkrijgbaar SVqUzpM Met Mouwenromeo Online Lange Trueprodigy Bij Shirt SVGqUzMp

Dtv Oss-Bernheze - 0412-62 22 30 - [email protected] - postbus 87 - 5340AB - Oss - Realisatie website: HPU Internet Services