Betafilm

Deel je liefde voor films en series!

Populaire films en televisie series op Betafilm

Game of Thrones
Jurassic World
The X-Files
The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
Godzilla
Seventh Son
Battleship
Alien
Flesh and Bone
The Martian
Aloha
Homeland

Laatste check-ins op films en televisie programma's

Friday
Stormageddon
Homeland
The X-Files
Game of Thrones
Flesh and Bone
Jurassic World
Point Break
The Martian
Battleship
Wicked Blood
The 5th Wave

Ontdek nieuwe speelfilms en tv series op Betafilm

Moby Dick
Octopussy
Somm
John Carter
The Passion of the Christ
Death Race: Inferno
Arachnoquake
Captain America: The Winter Soldier
Deadly Descent
Piranha 3DD
The Iron Lady
ATL

Welkom bij Betafilm!

Betafilm is de plek om je liefde en passie voor film en televisie te delen. Wij houden van film en televisie en daarom maken wij het makkelijk voor jou om jouw liefde voor series, tv programma's en entertainment te verzamelen en te delen op sociale media zoals Twitter, Facebook, Google Plus, Tumblr en Pinterest. Of je nou het liefst thuis kijkt of juist graag naar de bioscoop gaat om een film te kijken.

Check-in op de films en series die je nu bekijkt en laat reacties en recensies achter. Verzamel je favoriete films en tv programma's en deel deze makkelijk op social media. Ontdek de nieuwste trailers zodat je weet wat er binnenkort in de bioscoop komt. Vind nieuwe speelfilms, series en televisie programma's waar je van zal houden. Volg je vrienden en ontdek wat zij nu aan het kijken zijn!

Betafilm biedt geen downloads of on demand streaming van films, televisie programma's of series. Maar is een website die het makkelijk maakt om te delen waar je nu naar kijkt. Om nieuwe favoriete films, series en televisie programma's te verzamelen, te ontdekken en te delen. En om te weten wat nu populair is en naar gekeken wordt!