Betafilm

Deel je liefde voor films en series!

Populaire films en televisie series op Betafilm

Transformers: Age of Extinction
Mad Men
The A-Team
Area 51

Laatste check-ins op films en televisie programma's

Mad Men
The A-Team
Area 51
Transformers: Age of Extinction
Rings
American Gods
47 Meters Down
Resident Evil: The Final Chapter
Resident Evil: Retribution
Transformers
Pirates of the Caribbean: At World's End
Cloverfield

Ontdek nieuwe speelfilms en tv series op Betafilm

Alien: Resurrection
The Hunter
Airplane vs Volcano
Beyond Loch Ness
Martian Land
Divergent
Jobs
Transformers: Dark of the Moon
Resident Evil
Web Junkie
ATL
Priest

Welkom bij Betafilm!

Betafilm is de plek om je liefde en passie voor film en televisie te delen. Wij houden van film en televisie en daarom maken wij het makkelijk voor jou om jouw liefde voor series, tv programma's en entertainment te verzamelen en te delen op sociale media zoals Twitter, Facebook, Google Plus, Tumblr en Pinterest. Of je nou het liefst thuis kijkt of juist graag naar de bioscoop gaat om een film te kijken.

Check-in op de films en series die je nu bekijkt en laat reacties en recensies achter. Verzamel je favoriete films en tv programma's en deel deze makkelijk op social media. Ontdek de nieuwste trailers zodat je weet wat er binnenkort in de bioscoop komt. Vind nieuwe speelfilms, series en televisie programma's waar je van zal houden. Volg je vrienden en ontdek wat zij nu aan het kijken zijn!

Betafilm biedt geen downloads of on demand streaming van films, televisie programma's of series. Maar is een website die het makkelijk maakt om te delen waar je nu naar kijkt. Om nieuwe favoriete films, series en televisie programma's te verzamelen, te ontdekken en te delen. En om te weten wat nu populair is en naar gekeken wordt!