Betafilm

Deel je liefde voor films en series!

Populaire films en televisie series op Betafilm

Alien: Covenant
Divergent
Snow White and the Huntsman
Jurassic City
Hellraiser: Inferno

Laatste check-ins op films en televisie programma's

Snow White and the Huntsman
Hellraiser: Inferno
Alien: Covenant
Jurassic City
Divergent
Terminator 2: Judgment Day
Event Horizon
The Hunger Games: Mockingjay - Part 1
Leviathan
Ghost in the Shell
Greystoke: The Legend of Tarzan, Lord of the Apes
Mad Men

Ontdek nieuwe speelfilms en tv series op Betafilm

Ironclad: Battle for Blood
The Grudge
Splice
Se7en
Friday
Bermuda Tentacles
Death Race 2
Texas Chainsaw 3D
Chef
Blade Runner
Noah
Deep Freeze

Welkom bij Betafilm!

Betafilm is de plek om je liefde en passie voor film en televisie te delen. Wij houden van film en televisie en daarom maken wij het makkelijk voor jou om jouw liefde voor series, tv programma's en entertainment te verzamelen en te delen op sociale media zoals Twitter, Facebook, Google Plus, Tumblr en Pinterest. Of je nou het liefst thuis kijkt of juist graag naar de bioscoop gaat om een film te kijken.

Check-in op de films en series die je nu bekijkt en laat reacties en recensies achter. Verzamel je favoriete films en tv programma's en deel deze makkelijk op social media. Ontdek de nieuwste trailers zodat je weet wat er binnenkort in de bioscoop komt. Vind nieuwe speelfilms, series en televisie programma's waar je van zal houden. Volg je vrienden en ontdek wat zij nu aan het kijken zijn!

Betafilm biedt geen downloads of on demand streaming van films, televisie programma's of series. Maar is een website die het makkelijk maakt om te delen waar je nu naar kijkt. Om nieuwe favoriete films, series en televisie programma's te verzamelen, te ontdekken en te delen. En om te weten wat nu populair is en naar gekeken wordt!