Dana Scully en Fox Mulder keren terug om het bovennatuurlijke en het onverklaarbare te onderzoeken in The X Files. Deze nieuwe serie van de klassieker uit de jaren '90 bestaat uit zes afleveringen en wordt van januari 2016 uitgezonden.

Door een terroristische aanslag op zijn vliegtuig stort de Amerikaanse president neer in een afgelegen streek in het noorden van Finland. Daar word hij gevonden door de dertienjarige Oskari die met pijl en boog het bos in is gestuurd om zich als jager te bewijzen, maar nu is deze jonge jongen de enige die de president kan redden.

Mooie variatie aan nieuwe trailers afgelopen week, onder andere voor Magic Mike XXL, San Andreas en Ricki and the Flash.

Zes nieuwe trailers deze week, waaronder trailers voor Mad Max: Fury Road en Ted 2.

Zes nieuwe trailers deze week, waaronder trailers voor The Fantastic Four en Jurassic World.

Maar vier nieuwe trailers deze week, maar wat een trailers! De nieuwe Star Wars, Terminator Genisys en de eerste trailer voor Batman v Superman: Dawn of Justice.

Oorspronkelijk zou deze trailer voor Batman v Superman: Dawn of Justice maandag verschijnen, maar vanwege een lek is 'ie nu eerder officieel vrijgegeven.

Slechts drie nieuwe trailers deze week, maar wel nieuwe trailers voor Hot Pursuit en Avengers: Age of Ultron.

Het tweede seizoen van True Detective begint in juni op HBO. Maar bekijk nu alvast een eerste trailer.

Op 12 juni keert Orange Is the New Black terug naar Netflix voor het derde seizoen. Maar bekijk nu alvast de trailer!
Pagina 1 van 24        1    2    Volgende  Archief